MUFFINS kompisar
Popsy (kanin)
Mini (katt)
Bimbo (hund)
Semlan (hund)
Vi som skriver:
 
Nelly …
 
 
 
… och Eva
 
 
Bloggen flyttar ....
 
Det är kul att blogga om Muffin, så vi vill fortsätta. Men programmet tar för lång tid på sig varje gång vi vill ha ut ett nytt inlägg. Vi byter till ett bättre bloggprogram som går snabbare att uppdatera med. Har du bokmärkt den här sidan så ta bort bokmärket och gör ett nytt. Adressen
http://wieselgren.se/blogg  leder direkt till nya Muffinbloggen.
 
den 2 september 2006   |   läs mer...  
 
Flugsvampsdramatik
 
Oj, vi kom tillbaka till veterinären snabbare än vi tänkte. När vi gick ut på en tur i skogen på torsdagskvällen rusade Muffin runt i mossan och lekte. Bra att vara ute i skogen i stället för på hala golv tänkte vi. Plötsligt gjorde hon en attack mot en panterfläckig flugsvamp som stod på stigen och bet en bit av den. Hon hade inget kvar i munnen och vi såg inte biten på marken, så det blev full
 
den 1 september 2006   |   läs mer...  
 
ID-märkning
 
I går blev Muffin id-märkt hos veterinären. Det är inte lag på det i Norge, så hon var inte märkt när vi köpte henne. Hon tyckte det var roligt hos veterinären, de gav henne ett stort tuggben med röksmak. Hon pep inte ens när hon blev stucken med den stora sprutan med datachipet.
 
I dag har vi varit vid ridhuset igen. Det var så fint och soligt väder att vi låg i gräset och sov och solade.
 
En
 
den 29 augusti 2006   |   läs mer...  
 
Tillökning i flocken
 
Det händer massor hela tiden. Det senaste: Hönan som vi trodde var försvunnen hade legat under hönshuset och ruvat. Idag kom hon fram med fem kycklingar.
Hoppas de överlever trots skyfall och katter. Muffin ville gärna titta närmare på dem, men fick inte. Hönsnäbbar är vassa.
Muffin har nu åkt i sin bur i bilen och det gick hur bra som helst. Hon bara lade sig tillrätta och låg och tittade hur
 
den 28 augusti 2006   |   läs mer...  
 
Stilla dag i bärbusken
 
I går hann vi inte blogga, för Åse A var här på besök. Hon och Peter har i smyg röjt och byggt staket. Muffin gick själv in i sin bur för att sova, så nu är hon inte rädd för den alls.
I dag har vi tagit det lugnt. Muffin gillar inte bara vinbär utan också krusbären som nu är söta och goda. Hon plockar själv från busken. Blåbär plockar hon också när vi är ute i skogen.
Nelly har vägt henne. Hon
 
den 26 augusti 2006   |   läs mer...  
 
 
Vem är hon?
Stjärntecken: Tvilling
Kinesiskt horoskop:
Hund
 
Här är bloggen för augusti 2006, då Muffin flyttade hem till oss.
Nu finns bloggen här istället!
Allt om Muffin
Muffin
Rund och god!
BLOGG!http://odenas.se/blogshapeimage_12_link_0